Archives: Testimonials

Димитър Петров

Ароматна, вкусна храна и свежи напитки, радват всеки ден нашите клиенти. Уважение, професионализъм, отборна игра и усмивки, карат всичко това да се случва с голяма лекота и да изглежда съвършено. Щастлив съм, че съм част от семейството на Marionette bar & dinner и имам свободата да бъда себе си и […]

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Емил Попов

Работя от 3 години в Марионет. Всеки ден идвам с голям ентусиазъм и желание за работа. Чувствам се удволетворен от приятелската атмосфера между целия колектив, които аз чувствам като семейство. Съветвам всеки, който има желание да се присъедини към нас – НАШИЯТ ОТБОР.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
mihaela-ilieva

Михаела Илиева

Разнообразие, предизвикателства и приятна работна обстановка. Уважението и приятелствата, които получавам в рработата си ми дават усещането, че съм полезна.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Добромир Стилянов

От 3 години работя в заведението и съм много благодарен за дадения ми шанс да съм част от Marmalad World. Харесвам работата си много и съм доволен от работодателя ми!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Кристина Николаева

Аз съм първи курс студентка и перфектно комбинирам работата с университета. Колегите ми са много готини и от тях също уча много.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Анелия Николова

Marmalad е едно от най-готините заведения в мол-а. Клиентите го харесват и с тях се работи много приятно. Предлагаме страхотни вкусотии, а аз мисля, че е много важно един сервитьор да харесва това, което предлага на клиентите си.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Мирослав Иванов

Meraki е най-добрият ресторант с гръцка стилистика и средиземноморско меню. Храната, която имам възможност да създавам е най-голямата ми мотивация за работа.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Виктор Николаев

Това е един от най-атрактивните ресторанти във Варна. Откакто са го отворили искам да работя там и вече това е факт. Колегите ми са страхотни и определено всеки ден на работа е приятен!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Боряна Лилиева

Ресторантът е красив и атрактивен, а локацията му е страхотна! Работата ми носи удовлетворение, тъй като обичам да виждам усмивки по лицата на клиентите.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Валери Добрев

Кухнята е страхотна. Имам поле за професионална изява и считам, че това е едно от най-реномираните заведения, в които съм работил! Ако искате да се развивате като готвач, не пропускайте възможностите си!

ПРОЧЕТИ ОЩЕ