Често задавани въпроси

 • Да! Сайтът предоставя възможност за видите всички свободни позиции по дадена категория, които работодателите предлагат и са отворени за кандидатстване. Пример: можете да разгледате всички свободни позиции за управители на заведения, всички свободни позиции за бармани или сервитьори. В началната страница на сайта ще видите иконки за всички категории работни позиции.

  кандидатствай за работа в заведения и ресторантиЗа да видите всички оферти за работа от съответната категория, кликнете върху съответната иконката. По този начин всички работодатели, които са подали обява за тази категория ще се визуализират с техните работни предложения. Можете да кандидатствате поотделно за всички работни позиции, към които проявявате интерес.
 • Да!  За да видите всички работни позиции, които се предлагат от отделните компании / брандове, следва от влезете в страница "БРАНДОВЕ", която ще откриете в основното меню на сайта.


  menu rabotodatelbg

  Кликнете на бутона "БРАНДОВЕ", след което намерете компанията от която се интересувате. Кликвайки върху името или логото на компанията, ще видите данни за контакт с работодателя, както и всички активни работни позиции, които предлагат.


 • След като вече сте избрали компания и позиция, за която да кандидатствате, остава да преминете към последната и най-съществена стъпка - самото кандидатстване. Кандидатстването през сайта RabotodatelBG.com е лесно и не се изисква предварителна регистрация. На всяка страница за обявена свободна позиция ще видите бутон "Кандидатствай". Кликнете там. Последвайте стъпките, които ще се покажат. За да кандидатствате успешно е необходимо да попълните някои основни данни за себе си.

  Препоръчваме Ви да подготвите своето CV в удобен за Вас формат като word document, PDF или друг. След като попълните основните полета, можете да прикачите CV-то си в бланката за кандидатстване. В момента, в който изпратите попълнената бланка, работодателят ще я получи. С това процедурата по кандидатстване приключва и Вие сте кандидатствали успешно за избраната от Вас позиция!