Marionette Bar & Dinner

ОПИСАНИЕ НА БРАНДА

MARIONETTE Bar & Dinner следва идеологията да предостави на своята публика от страната и чужбина всичко, за което тя е жадувала и е липсвало под един покрив. Съвкупност от интернационално място за хранене, включващо в себе си кулинарно разнообразие от целия свят в атмосферата на уютна зимна и приказна японска градина на хотел „Маринела“. В менюто ни ще откриете много изкушения като домашно приготвени торти и италиански сладоледи. Неизменна част заема и пиано барът MARIONETTE Club, отличаващ се с изключително стилна и модерна визия, който несъмнено ще добави едно ново лице на нощния живот в столицата.

Провокативни и изискани кулинарни изкушения, включващи ястия от италианската, френската, американската, английската, китайската, немската, испанската, гръцката, японската, мексиканската, тайландската, турската, средиземноморската и вегетарианската кухни. Всички ястия от нашето меню ще Ви доставят неописуемо удоволствие с изискания и пълен с аромати вкус. Те са домашно приготвени, в изключително професионално оборудвана кухня с уреди от най-висок клас. MARIONETTE Bar & Dinner работи с професионалисти готвачи, сладкари и суши майстори, които ще отговорят напълно на Вашите очаквания и желания.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА Marionette Bar & Dinner

Ароматна, вкусна храна и свежи напитки, радват всеки ден нашите клиенти. Уважение, професионализъм, отборна игра и усмивки, карат всичко това да се случва с голяма лекота и да изглежда съвършено. Щастлив съм, че съм част от семейството на Marionette bar & dinner и имам свободата да бъда себе си и да вървя напред.
Димитър ПетровУправителMarionette Bar & Dinner

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЗАВЕДЕНИЕТО

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БРАНДА

06/03/2019
1-50