Къмпинг Chernomorets

Къмпинг Chernomorets

http://chernomorets.eu/ 0885898286
0 свободни позиции

ОПИСАНИЕ НА БРАНДА

Новооткритият еко къмпинг ЧЕРНОМОРЕЦ се намира в южната част на Българското Черноморие. Разположен е в залива на плаж “Къмпинг Черноморец”, в непосредствена близост до град Черноморец. Къмпингът се намира на 20 км от Бургас и в непосредствена близост до Созопол. Много близо до къмпинг Черноморец се намира и най-големият остров в българските териториални води – остров Св. Иван. Разходката до него е лесно достъпна и изключително интересна!

Това е новото, най-добро място за къмпингуване и семейна почивка, защото имате възможност да се насладите на дългите летни дни, прекарани на брега на красивия залив, на който къмпинга ни е разположен и едновременно с това да се разхождате в прохладната гора, която прегръща къмпинга.

Атмосферата и неповторимата природна красота на къмпинга ще Ви помогнат да се почувствате истински спокойни. Това е място, създадено за да се откъснете от динамиката и натоварения живот, да се насладите пълноценно на своята заслужена почивка, като през цялото време имате на разположение всички необходими удобства!

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БРАНДА

21/05/2021
1-50