Интервюта

Запознай се с екипа ни и стани част от него!

Шеф Мартин Крумов – Главен технолог

В тази статия ще Ви запознаем с шеф Мартин Крумов, който е главен технолог и организатор в няколко елитни заведения у нас!

С дългогодишна практика и обучение при световно признати ресторантьори, като Мартин Берасагети, носител на 8 звезди Мишлен. Черпил опит от Испания, Италия, Финландия, Норвегия…днес шеф Крумов прилага уменията си в местни ресторанти, един от които е и Massa Kitchen. Намираме го в трескава подготовка за предстоящия ден, очаква голяма група туристи. Препоръчано им било да посетят Massa Kitchen, славещ се с разнообразието в менюто, новаторски подготвени ястия и не на последно място – оригинална и уютна обстановка, решен във винтидж стил – симбиоза между органични материи и индустриални елементи.

Шеф Крумов със задоволство ни разказва и за произхода на продуктите, които използва в кухнята. Телешкото и говождо месо, които са в основата при приготвяне на чулетон, антрекот и вкусните бургери , пристигат от бутикова транжорна в Сан Себастиян. Специално от Флоренция, Монтекатини и Пиза се доставят сирена и колбаси, за автеничен вкус на пицата. Хлябът пък се пече всеки ден и съдържа италианско брашно, зехтин, сол, вода – без добавяне на консерванти и подобрители. А вкусът на пастата по нищо не отсъпва на тази от Апенините, пригответна с италианско брашно, тук в Massa Kitchen.

Един от основните акценти в ресторанта е Cooking Show зоната, която позволява на клиентите да се докоснат до самия процес при приготвянето на тяхната храна. Тук заставаме и ние, в очакване на виртуазното изпълнение на шеф Крумов. Заповядайте и Вие 🙂